BiznesOferty.pl - ogłoszenia biznesowe - kontakty w biznesie

BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.

Współpraca:
11799
Poszukiwane:
2885
Giełda Hurtowa:
14404
Sprzedam biz.:
2641
Nieruchomości:
3168
Inwestycje:
2351
Data: 19.04.2024
Razem ofert: 37248
Jesteś w:
  1. Biznes Oferty.pl
  2. / Współpraca
  3. / Rolnictwo, żywność
  4. / Opracowywanie projektów technologicznych, wdrażanie HACCP
Wyszukaj ofertę:

Treść oferty

Poleć ofertę:

Opracowywanie projektów technologicznych, wdrażanie HACCP

  • Id oferty: 76821
  • Info
    • Dodana: 06.10.2016
    • Ważna do: 14.05.2024
    • Dodana: 06.10.2016
    • Ważna do: 14.05.2024
  • Odwiedzin: 636
Opracowywanie projektów technologicznych, wdrażanie HACCP - zdjęcie 1
Opracowywanie projektów technologicznych, wdrażanie HACCP - zdjęcie 2
Opracowywanie projektów technologicznych, wdrażanie HACCP - zdjęcie 3

Firma współpracuje z przedsiębiorstwami z branży spożywczej i
gastronomicznej oraz sklepami spożywczymi, pomagając im w zapewnieniu
wymogów bezpieczeństwa żywnościowego, wynikających z przepisów prawa.
Producentom żywności oferujemy wsparcie merytoryczne poprzez pomoc w
ocenie i dostosowaniu infrastruktury firmy do regulacji procesów
produkcyjnych i wymagań jakościowych.


1. Zadania wobec klientów:
a - opracowywanie projektów technologicznych zakładów,
b - doradztwo w zakresie bezpieczeństwa produkcji żywności poprzez
analizę zagrożeń na liniach produkcyjnych, dostosowania środków
higieny produkcji, ocenę spełniania przez przedsiębiorstwo sektora
spożywczego wymagań prawnych prawa żywnościowego,
c - przygotowanie przedsiębiorstw branży spożywczej do kontroli przez
organy inspekcji sanitarnych,
d - wdrażanie systemów jakości GHP, GMP, HACCP,
e - udzielanie wsparcia merytorycznego w zakresie komunikacji z
organami inspekcji sanitarnych, m.in. redagowanie pism jako odpowiedzi
do w/w instytucji,
f - prowadzenie szkoleń wewnętrznych w firmach, w których prowadzony
będzie nadzór nad systemami jakości,
g - przygotowanie do audytów zewnętrznych w przypadku certyfikacji
wdrożonych systemów jakości lub audytów zleconych przez sieci
handlowe,
h - opracowywanie specyfikacji wyrobów gotowych i innych dokumentów
jakościowych z uwzględnieniem wymogów prawa żywnościowego.

2. Realizacja procedur pozwala uchronić się przed karami wynikających z legislacji
żywnościowej.

3. Dokumentacja:
- Projekty technologiczne dla zakładów produkujących produkty
pochodzenia roślinnego oraz zwierzęcego - dokumentacja opisowa i
graficzna zgodną z prawem żywnościowym: rozporządzeniem (WE) 852/2004
Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie
higieny środków spożywczych oraz rozporządzeniem MRiRW z dnia 18 marca
2013 r.


Możliwość dojazdu po uzgodnieniu zakresu tematycznego (koszty dojazdu
powyżej 30 km od siedziby firmy po stronie klienta).

Obserwuj ofertę
Dane kontaktowe:
  • Miejscowość:
  • Łowicz
  • Województwo:
  • łódzkie
  • Status:
  • Konto zwykłe
  • W BiznesOferty.pl:
  • ponad 9 lat
Aby uzyskać dostęp do pełnych danych kontaktowych zarejestruj się lub zaloguj w BiznesOferty.pl.

Inne oferty dopasowane tematycznie:

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.