BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Witam!
Zapraszamy do wspólpracy restauracje, bary, hurtownie itp
Mamy w sprzedaży panierka ala KFC (zachodnia produkcja..nie podrobka)CRISPY CRAZY
na zdjeciach widac jak wyglada...spróbujcie Państwo jak smakuje...
CRISPY CRAZY – to panierka w typowo południowo amerykańskim stylu jaką możemy spotkać w sieciowych restauracjach podających smażone, chrupiące kurczaki, Crispy Crazy można stosować również do ryb, owoców morza, oraz warzyw i owoców.
Po jej usmażeniu powstają charakterystyczne złociste strzępki, a panierka jest chrupiąca, pulchna i ma złocisty kolor.
Panierka Crispy Crazy jest specjalną mieszanką skrobi oraz naturalnych przypraw.
Panierka CRISPY CRAZY podczas obróbki termicznej ściśle przylega do produktu tworząc szczelny tzw. film, który zapobiega wysuszeniu potrawy w efekcie czego otrzymujemy pyszne, soczyste i chrupiące danie, po które z przyjemnością sięgamy. Gdy po raz pierwszy skosztujesz dania z panierką Crispy Crazy zachwyci Cię jej smak i nie będziesz mógł się oprzeć, temu aby skosztować ją ponownie.
Panierka Crispi Crazy to produkt, który umożliwi Ci urozmaicenie twojego menu w restauracji, przy jej zastosowaniu możesz stworzyć dania o niepowtarzalnym smaku i wyglądzie nie wkładając w to zbytniego wysiłku. Dania, które przygotujesz przy zastosowaniu panierki nie zajmą Ci wiele czasu, co skróci czas oczekiwania klientów, w efekcie przekłada się na pozytywne ekonomiczne dla twojego przedsiębiorstwa.
ZALETY PANIERKI CRISPY CRAZY - LUDZIE LUBIĄ JAK CHRUPIE
ŁATWA W PRZYGOTOWANIU- nie potrzebujesz dużo czasu aby stworzyć wyśmienite danie, które przyciągnie wyglądem i zapachem.
ZWIĘKSZA OBJĘTOŚĆ ORAZ WAGĘ PANIEROWANEGO PRODUKTU
ZATRZYMUJE WILGOĆ PODCZAS SMAŻENIA – danie jest soczyste i pachnące, wygląda świeżo
NEUTRALNY SMAK SPRAWIA, ŻE MOŻEMY OPANIEROWAĆ : dowolne produkty, oraz komponować własne niepowtarzalne dania np.: MIĘSA,RYBY, WARZYWA I NABIAŁ
OPANIEROWANE DANIE DŁUGO WYTRZYMUJE W BEMARZE BEZ ZMIAN ORGANOLEPTYCZNYCH – nie traci swego złocistego koloru, smaku oraz soczystości.
WYSOKA WYDAJNOŚĆ – z niewielkiej ilości panierki stworzysz wiele dań.
MOŻLIWOŚĆ SKOMPONOWANIA WŁASNEGO SMAKU- przy wyborze dowolnej marynaty.
MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO PRZYGOTOWANIA POTRAWY ( mise en place) danie po odgrzaniu w piecu nie traci na jakości.
Zaproponuj swoim gościom chrupiące danie z własno ręcznie skomponowaną mieszanką przypraw, bez chemicznych dodatków.
Panierka Crispy Crazy jest doskonałym produktem, aby urozmaicić menu np. w niszowych restauracjach i hamburgerowniach jako alternatywa do wołowych burgerów.
Marynata LUIZIANA :
KOZIERADKA 1/2łyżka
PIEPRZ 1/2łyżka
TYMIANEK 1/2łyżka
CURRY 1/2łyzka
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, zagotowujemy, studzimy i marynujemy przez 12h
MARYNATA AZJA 1LITR
WODA 1 LITR
SÓL 2 ŁYŻKI
SOS SOJOWY 4 ŁYŻKI
SOS OSTRYGOWY 4 ŁYŻKI
SOS KECAP MANIS 6 ŁYŻEK
CURRY 1 ŁYŻKA
CZOSNEK 1ŁYŻKA
CHILI 1ŁYŻKA
ANYŻ ¼ ŁYŻKA
KARDAMON ¼ ŁYŻKA
CYNAMON ¼ ŁYŻKA
WODĘ ZAGOTOWAĆ, WYMIESZAĆ SKŁADNIKI, OSTUDZIĆ MARYNOWAC 12H
MARYNATA HOISIN
SOS HOISIN WYMIESZAĆ Z MIĘSEM MARYNOWAĆ 12H
oraz panierkę gastronomiczna..rewelacyjny produkt w każdej kuchni uznana przez wielu szefów kuchni na terenie całej Polski
„Panierka Gastronomiczna ” to produkt w pełni naturalny, pozyskany dzięki nowoczesnej technologii polegającej na przerobie wyłącznie środkowej części pszennego pieczywa. Na uwagę zasługuje fakt, że udział skórki w panierce to zaledwie 2%, tym samym skład panierki zachowuje optymalne proporcje.
„Panierka Gastronomiczna ” posiada unikalny na rynku stosunek przemiału drobnego do przemiału grubego, który wynosi odpowiednio 30 do 70 %. Takie wartości udało się osiągnąć dzięki wytężonej współpracy wybitnych szefów Kuchni, którzy po wielu miesiącach prób popartych wieloletnim doświadczeniem w pracy z produktami panierowanymi zdecydowali, iż 30 % - wy udział przemiału drobnego w panierce pozwala na osiągnięcie idealnego „filmu” dla panierowanych potraw.
Poprzez idealny „film” należy rozumieć specyficzny sposób zachowania się „Panierki Gastronomicznej ” w trakcie obróbki produktów. Polega on na idealnym przyleganiu panierki do wybranych potraw, który można porównać do efektów osiąganych z użyciem mąki. Ścisłe przyleganie panierki powoduje idealne zamknięcie „porów” smażonej potrawy przy jednoczesnym zachowaniu jej wyjątkowej chrupkości. Ponadto panierka podczas obróbki termicznej z uwagi na swą jednolitą barwę 1- go stopnia, zachowuje jednolity tzw. „Efekt Maillarda”.
Ze względu na swoją wyjątkową jakość, na którą składa się sam środek pszennego pieczywa bez wszelkiego rodzaju żeli towarzyszących w tzw. „Związkach Maillarda” (skórka), wyjątkowo trudno rozpuszczalnych w wodzie, „Panierka Gastronomiczna ” idealnie łączy się z mlekiem oraz różnego rodzaju wywarami, tworząc jednolitą, aksamitna masę. Tak przygotowana masa stanowi idealne uzupełnienie farszów, wypełniaczy a także wszelkich zagęszczaczy do zup i sosów.
„Panierka Gastronomiczna ” rekomendowana jest jako najlepszy produkt do panierowania, zagęszczania oraz wypełniania.
ZAPRASZAMY DO WSPÓLPRACY