BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Z przyczyn rodzinnych i zdrowotnych odstąpię lokal gastronomiczny w centrum Gdyni, działający w ramach sieci franczyzowej.
Odstąpienie wiąże się ze zwrotem nakładów inwestycyjnych i modernizacyjnych, poniesionych na przystosowanie lokalu do bieżącej działalności oraz sprzedażą całego wyposażenia, sprzętów, urządzeń, wraz z przekazaniem instalacji, systemów, dokumentacji, itp.
Sieć franczyzowa obejmuje kilkanaście punktów gastronomicznych typu bistro w całej Polsce.
W menu sieci franczyzowej znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in. burgery z wołowiną, drobiem i wegańskie, wrapy, frytki belgijskie i z batatów, sałatki, smoothies, soki tłoczone.
Dania serwowane są w lokalu i na wynos / na dowóz.
W ramach franczyzy:
• Stałe wsparcie w prowadzonej działalności.
• Bieżąca obsługa przez przypisanego opiekuna.
• Dostęp do artykułów spożywczych produkowanych na wyłączność dla sieci, m.in. takich jak: wołowina na burgery, świeżo wypiekane bułki, autorskie sosy, frytki, przyprawy, itd.
• Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw większości towarów spożywczych wraz z rabatami sieci bezpośrednio do lokalu.
• Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta.
• Szkolenie franczyzobiorcy oraz personelu i przekazanie wszystkich receptur i technologii.
• Wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorcę na rynku lokalnym.
• Prowadzenie w imieniu i na rzecz franczyzobiorcy stałej akcji marketingowej kanałami internetowymi, social media, e-mail, SMS, pushe w Aplikacji Mobilnej oraz obsługa rabatów.
Działalność nie jest zadłużona. Jest rozpoznawalna. Ma wielu stałych klientów i odbiorców.
Działalność prowadzona jest w wynajmowanym, w pełni wyposażonym, lokalu użytkowym o powierzchni 46 m2.
Lokal posiada zezwolenie SANEPID na prowadzenie działalności gastronomicznej. Wdrożony został plan HACCP, GHP/GMP.
Lokal posiada wentylację mechaniczną.
Lokal składa się z siedmiu pomieszczeń: sali dla gości, toalety dla gości, otwartej kuchni, pomieszczenia do przygotowywania żywności, pomieszczenia magazynowego, szatni dla pracowników, toalety dla pracowników.
Na sali dla gości znajdują się: 2 stoliki czteroosobowe, 1 stolik dwuosobowy, blat barowy wzdłuż witryny od strony ulicy, 6 krzeseł, 3 hokery, ława wzdłuż jednej ze ścian. Łącznie: 13 miejsc siedzących.
Na wyposażeniu lokalu są m.in. urządzenia tj.: 2 grille, 2 frytownice, 2 opiekacze - tostery, kuchenka mikrofalowa, blender, 2 zamrażarki, 3 lodówki, witryna chłodnicza, lodówka na napoje, 7 tabletów do obsługi systemu POS-bistro i systemów zamawiania dań na wynos / dowóz przez kilka różnych portali, router Wi-Fi, kamera, urządzenie do emisji zapachu.
Lokal posiada witrynę od głównej ulicy handlowej.
Przed lokalem miejsce na ogródek funkcjonujący w sezonie wiosenno- letnim.
Na wyposażenie ogródka składa się 5 stolików i 10 krzeseł.
Lokal położony jest w ścisłym centrum Gdyni, w doskonałym miejscu, w bliskiej odległości ul. 10 Lutego, Skweru Kościuszki, Centrum Filmowego i Teatru Muzycznego.
Dopuszczalne jest odstąpienie bez kontynuacji umowy franczyzowej.
Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu telefonicznego i obejrzenia lokalu.