BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Oferujemy wysokiej klasy mączkę grzybową.
Podgrzybek brunatny suszony w formie proszku grzybowego pochodzący z Puszczy Noteckiej. 500 gram.
Prowadzisz gastronomię? A może jesteś fanem przyprawiania Twoich dań grzybowym smakiem? Proszek grzybowy idealnie nadaje się do przyrządzania sosów i zup.
Skład: Boletus Badius (podgrzybek brunatny) - proszek grzybowy
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna 1 461 kJ
Wartość energetyczna 346 kcal
Tłuszcz 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 34,7 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 31 g
Sól 0 g
Prężnie rozwijająca się firma zajmująca się przetwarzaniem żywności z naciskiem na produkowanie suszu z plonów pozyskanych z obszaru Puszczy Noteckiej i Doliny Noteci. Świetnie rozumiemy, co oznacza ekologiczne zdobywanie i przetwarzanie runa leśnego, owoców i warzyw. Naszą filozofią jest otrzymywanie najwyższej jakości suszu i przetworzonych produktów, w oparciu o tradycyjne metody obróbki spożywczej. Wiemy też, ile czasu i wysiłku potrzeba, aby opanować wszystkie procesy technologiczne związane z przerobem grzybów, jabłek czy buraków. Dysponujemy profesjonalnym sprzętem do suszenia, krojenia, porcjowania i pakowania żywności.
Cały proces produkcyjny jest kontrolowany i utrzymywany w reżimie sanitarnym. Jesteśmy od ponad 40 lat związani emocjonalnie z obszarem Puszczy Noteckiej i doceniamy ogromne walory ekologiczne tego terenu. Przez lata poznaliśmy wiele sposobów na tradycyjne receptury oferowanych przez nas produktów spożywczych. W dobie rozwoju zachowań proekologicznych jesteśmy przekonani, że nasza oferta spełni oczekiwania konsumentów, którzy poszukują produktów bezpiecznych, nieszkodliwych dla środowiska.
Rok zbioru 2020
Obszar zbioru: Puszcza Notecka
Grzyboznawca nr 1677
Atest nr 012020
Data ważności: 10.2022