BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Szkolenie skierowane do wszystkich zainteresowanych osób odpowiedzialnych za stosowanie Systemu HACCP w przedsiębiorstwach zajmujących się produkcją, obrotem żywności np. chłodnie, masarnie, przedsiębiorstwa przetwórstwa owocowo-warzywnego, zakłady zbiorowego żywienia, hurtownie spożywcze, browary, firmy logistyczne, bary, kawiarnie, restauracje, markety, delikatesy itp.
Zakres szkolenia:
* Co to jest HACCP, jaki jest cel i logika tego systemu.
* Zespół ds. HACCP – kompetencje i zadania.
* Identyfikacja procesów i weryfikacja w zakładzie.
* Przegląd procesów pod kątem zagrożeń, ustalenie punktów kontrolnych i kryteriów dla każdego punktu.
* Monitorowanie procesów w punktach kontrolnych, aparatura pomiarowa.
* Działania naprawcze i procedury weryfikacyjne.
* Dokumentowanie.
* Dobra praktyka produkcyjna.
Forma szkolenia: wykład, ćwiczenia.
Ćwiczenia pozwalają zdobyć praktykę w samodzielnym postępowaniu w trakcie wdrażania i utrzymywania systemów jakości.
Prowadzący szkolenia to praktycy posiadający wieloletnie doświadczenie zarówno we wdrażaniu Systemów Zarządzania Jakością ISO, HACCP jak i w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych, zewnętrznych.
Aktualne terminy i miejsca szkoleń dostępne na naszych stronach stronach internetowych: www.