BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.
Cena netto
Olej Kokosowy RBD (Organiczny)
SPECYFIKACJA SKŁADNIKÓW:
Olej Kokosowy, Organiczny RBD
CERTYFIKAT ANALIZY:
Każda przesyłka musi zawierać certyfikat.
OPIS:
Olej ten jest tłoczony, ekstrahowany i rafinowany, bielony i dezodoryzowany (RBD) w procesie, który nie obejmuje rozpuszczalników ani innych procesów chemicznych.
WYGLĄD, SMAK I KOLOR
Olej kokosowy jest stały poniżej temperatury pokojowej i ciekły powyżej temperatury pokojowej, ponieważ składa się głównie z krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych. Smak i zapach są mdłe. Kolor, Lovibond = 1,5 czerwony Maks.
ŚREDNIA ANALIZA:
ODCZYN JODOWY:
Maks. 12
ZAWARTOŚĆ NADTLENKA:
Maks. 1.0
WARTOŚĆ KWASOWA:
Maks. 0.10
ŚRODEK CIĘŻKOŚCI:
0,908 - 0,921
PUNKT TOPIENIA
75 - 80 ° F
ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU STAŁEGO:
50 ° F
78,5 - 87,5%
70 ° F
28,0 - 35,0%
80 ° F
Maks. 1,0%
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w temperaturze 65-75 ° F w suchym i bezwonnym środowisku. Najlepiej zużyć w ciągu 18 miesięcy od daty produkcji w nieotwartych opakowaniach.
STOSOWANIE:
Często stosowany w zastosowaniach spożywczych i kosmetycznych ze względu na długi okres trwałości, odporność na utlenianie i inne pożądane właściwości fizyczne.
ZNAKOWANIA:
Zgodnie ze specyfikacją kupującego sugerowaną:
KRAJ POCHODZENIA
PRODUCENT
IMPORTER
NUMER PARTII
NUMER ZAMÓWIENIA
JULIAN DATE
OPAKOWANIE:
Beczki i wiadra oraz wymagania klientów
DOKUMENTY:
Numery partii lub partii
Data produkcji
Certyfikat analizy
Certyfikat koszerności, jeśli jest wymagany
===========================================
POCHODZENIE
Ekstrahowany ze świeżych orzechów kokosowych, zbieranych z ogrodów kokosowych w Tajlandii
SKŁADNIKI
100% czysty kokos
PRZETWARZANIE
Virgin Coconut otrzymywany jest w procesie mechanicznym bez poddawania go jakimkolwiek zmianom chemicznym poprzez zastosowanie łagodnej obróbki cieplnej nie przekraczającej 50 0C, które zostały oczyszczone w procesie fizycznym, takim jak filtracja.
SMAK
Naturalny aromat oleju kokosowego bez posmaków, w tym
TEKSTURA
Typowe właściwości fizyczne oleju kokosowego są wolne od domieszek, wody, widocznych osadów, dodanych substancji barwiących i smakowych, ciał obcych i chemikaliów.
KOLOR
Krystalicznie czyste
ZAPACH
Specyficzny dla aromatu kokosowego.
NORMY FIZYCZNE I CHEMICZNE
Kolorowa komórka 25 mm na skali kolorów lovibond w Y + 5R, nie głębiej niż
(0,9 roku + 0,1R)
Gęstość względna w 30 0C
0.920
Względny indeks przy 40 0C
ND
Wilgotność% (substancje lotne w temperaturze 105 0 C, maks.)
0,1
Zanieczyszczenia nierozpuszczalne% masy, maks
255
Materia niezmydlająca się% masy, maks