BiznesOferty.pl - ogłoszenia biznesowe - kontakty w biznesie

BiznesOferty.pl to miejsce, w którym przedsiębiorcy zamieszczają oferty i ogłoszenia w celu nawiązywania kontaktów biznesowych. Znajdziesz tu oferty handlowe, sprzedaży, zlecenia, pomysły na własny biznes, ogłoszenia współpracy i inne. Działamy od 2003 roku.

Współpraca:
11949
Poszukiwane:
2894
Giełda Hurtowa:
13975
Sprzedam biz.:
2822
Nieruchomości:
3217
Inwestycje:
2332
Data: 01.02.2023
Razem ofert: 37189
Jesteś w:
  1. Biznes Oferty.pl
  2. / Współpraca
  3. / Gastronomia
  4. / Kulki do pizzy - gotowe ciasto
Wyszukaj ofertę:

Treść oferty

Poleć ofertę:

Kulki do pizzy - gotowe ciasto

  • Id oferty: 204280
  • Info
    • Dodana: 25.10.2022
    • Ważna do: 23.04.2023
    • Dodana: 25.10.2022
    • Ważna do: 23.04.2023
  • Odwiedzin: 547
Kulki do pizzy - gotowe ciasto - zdjęcie 1

Ciasto do pizzy cienkiej lub grubej, smak neutralny.
Gramatura kulki: 300g, 400g, 600g.
Wykonujemy na zamówienie także inne niż standardowe gramatury kulek.
Składniki: Mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny, drożdże, gluten pszenny, płatki ziemniaczane, soda oczyszczona, proszek mleczny.
Sposób przygotowania do spożycia: Produkt rozmrozić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, ciasto powinno zwiększyć objętość o około 30%. Z wyrośniętego ciasta wyrobić placek ręcznie lub w maszynie do tego przeznaczonej.
Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 300 g wynosi 25 cm. Na uformowany placek nakładać dodatki i piec w temperaturze 280° C przez około 7-9 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Ciasto przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy lub domowych piekarnikach w formie lub bezpośrednio na trzonie pieca.
Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy


Kulka do pizzy – słona

Ciasto do pizzy cienkiej z większym dodatkiem soli.
Gramatura kulki: 300g, 400g, 600g.
Wykonujemy na zamówienie także inne niż standardowe gramatury kulek.
Składniki: Mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny, drożdże, gluten pszenny.
Sposób przygotowania do spożycia: Produkt rozmrozić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, ciasto powinno zwiększyć objętość o około 30%. Z wyrośniętego ciasta wyrobić placek ręcznie lub w maszynie do tego przeznaczonej.
Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 300 g wynosi 25 cm. Na uformowany placek nakładać dodatki i piec w temperaturze 280° C przez około 7-9 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Ciasto nadaje się także do wypieku innych produktów, m.in. bułek, paluchów, słomek jako dodatek do sałatek i innych.
Ciasto przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy lub domowych piekarnikach w formie lub bezpośrednio na trzonie pieca.
Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy


Kulka do pizzy – słodka

Ciasto do pizzy cienkiej lub grubej, smak słodki.
Gramatura kulki: 300g, 400g, 600g.
Wykonujemy na zamówienie także inne niż standardowe gramatury kulek.
Składniki: Mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny, płatki ziemniaczane, soda, cukier, drożdże, gluten pszenny.
Sposób przygotowania do spożycia: Produkt rozmrozić około 4godz. w temp pokojowej, z ciasta wyrobić placek ręcznie lub wałkiem i ułożyć w natłuszczonej formie wypiekowej lub blasze. Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 300 g wynosi 30 cm.
Na uformowany placek nakładać dodatki lub uformować i pozostawić do wstępnego wyrośnięcia następnie piec w temperaturze 240° C przez 8-10 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Ciasto nadaje się do wypieku rogalików, drożdżówek z nadzieniem i innych słodkich wypieków drożdżowych.
Ciasto przeznaczone jest do wypieku w formach w piecach do pizzy lub piekarnikach domowych. Ciasto charakteryzuje się krótkim czasem rozmarzania, po wypieku z ciasta można formować placki do pizzy nieco grubszej.
Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy


Dystrybucja

Kulka do pizzy o gramaturze 300g zapakowana jest po 18 szt w kartonie, na palecie znajduje się 1080 szt kulki.
Kulka do pizzy o gramaturze 400g zapakowana jest po 15 szt w kartonie, na palecie znajduje się 900 szt kulki.
Kulka do pizzy o gramaturze 600g zapakowana jest po 9 szt w kartonie, na palecie znajduje się 540 szt kulki.

Obserwuj ofertę
Dane kontaktowe:
  • Miejscowość:
  • Kamienica Królewska
  • Województwo:
  • pomorskie
  • Status:
  • Konto firmowe
  • W BiznesOferty.pl:
  • ponad 1 rok
Aby uzyskać dostęp do pełnych danych kontaktowych zarejestruj się lub zaloguj w BiznesOferty.pl.

Inne oferty dopasowane tematycznie:

Więcej ofert firmy:

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.