Oferta franczyzy Makarun w dziale Gastronomia w Polsce. Pomysł na biznes z dużą szansą powodzenia. Buduj swój biznes z Makarun.
Sieć spaghetterii Makarun Spaghetti and Salad w przeciągu 3 lat uruchomiła 13 punktów w różnych częściach kraju (m. in.: w Krakowie, Gdańsku, Lublinie, a także 2 punkty w Warszawie prowadzone przez jednego Franczyzobiorcę).
Jako pierwsi w Polsce rozpoczęliśmy sprzedaż włoskiego spaghetti z sosami w formie „take away”.
Program Franczyzowy ma na celu przekazanie wszystkich informacji niezbędnych do otworzenia i prowadzenia spaghetterii Makarun. Oprócz przekazanej wiedzy, technologii produkcji, receptur i dostawców, ściśle określamy również takie elementy jak lokalizacja, czy aranżacja wnętrza. W trakcie działalności Franczyzobiorca dołączany jest także do programów marketingowych i szkoleń, mających za zadanie rozwój firmy oraz utrzymanie standardów sieci.
Dysponowanie środkami finansowymi w wysokości minimum 25 tys zł.
Miasto powyżej 80 tys mieszkańców
Franczyzodawca oferuje:
- dołączenie do rozwijającej się sieci gastronomicznej Makarun,
- niskie koszty inwestycyjne z atrakcyjną stopą zwrotu,
- miesięczny, stały dochód,
- wysoki jakościowo produkt,
- atrakcyjny produkt w niskiej cenie,
- rozpoznawalną i nowoczesną markę,
- szeroką pulę klientów,
- produkt wpisujący się w popularny trend street food,
- wsparcie marketingowe,
- merytoryczne wsparcie w prowadzeniu biznesu,
- pakiet szkoleń,
- referencyjne ceny dostawców,
- standaryzację i pomoc w aranżacji wnętrz.