Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.
Część I – Dostawa wędlin Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa wędlin, w następujących ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Boczek wędzony parzony kg 380 2. Mielonka drobiowa kg 600 3. Pasztetowa kg 550 4. Pieczeń rzymska drobiowa kg 500 5. Pieczeń rzymska wieprzowa kg 200 6. Pasztet wieprzowy zapiekany w foremkach kg 100 7. Salceson biały kg 900 8. Szynka mielona kg 600 9. Kaszanka kg 400 10. Parówki cienkie wieprzowe kg 500 11. Kiełbasa parówkowa kg 100 12. Kiełbasa zwyczajna kg 700 13. Mielonka wieprzowa kg 750 14. Kiełbasa mortadela kg 2450 15. Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 600 16. Parówki cienkie drobiowe kg 300 17. Kiełbasa mortadela z papryką kg 1100 18. Kiełbasa zielonogórska kg 20 19. Kiełbasa dębicka kg 500 20. Szynka drobiowa prasowana kg 150 21. Kiełbasa drobiowa kg 1400 22. Polędwica drobiowa kg 130 23. Słonina kg 1150 24. Szynka z indyka kg 20Część II – Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, w następujących ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Wątroba wieprzowa kg 1140 2. Mięso wołowe gulaszowe kg 300 3. Mięso wieprzowe gulaszowe kg 100 4. Karkówka wieprzowa b/k kg 250 5. Mięso wieprzowe mielone kg 750 Część III – Dostawa mięsa drobiowego Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15112000-6, w następujących ilościach: L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Porcja rosołowa kg 1250 2. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 520 3. Ćwiartka tylna z kurczaka kg 750