Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.
1 Ćwiatka z kurczaka tylna świeża kg 2200 2 Filet z piersi kurczaka kg 1300 3 Filet z indyka kg 500 4 Karkówka wieprzowa bez kości kg 100 5 Kości wieprzowe schabowe surowe kg 1100 6 "Łopatka wieprzowa bez skóry, kosci i widocznej warstwy tłuszczu" kg 100 7 Mięso gulaszowe wieprzowe (extra) kg 100 8 Schab bez kości kg 400 9 Słonina bez skóry kg 100 10 "Szynka wieprzowa cała bez skóry, kosci i widocznej warstwy tłuszczu" kg 1700 11 Wątróbka drobiowe kg 100 12 Wątróbka wieprzowa kg 100 13 Wołowina bez kości z łopatki kg 100 14 Fflaki wołowe krojone kg 60 15 "Żeberka wieprzowe - pasy z warstwą mięsa 1.5 do 2.5 cm" kg 1001 Baleron wędzony, parzony, bezosłonkowy kg 100 2 Baton szynkowy drobiowy o zawartości mięsa min 45% kg 430 3 Indyk w galarecie kg 220 4 Boczek wędzony gotowany kg 40 5 Filecik królewski z indykiem kg 200 6 Filet drobiowy maślany o zawartości mięsa min. 75% kg 100 7 Kiełbasa toruńska o zawartości mięsa min. 65% kg 200 8 Kiełbasa krakowska parzona o zawartości mięsa min. 65% kg 500 9 Kiełbasa podwawelska o zawartości mięsa min. 55% kg 100 10 Kiełbasa krotoszyńska o zawartości mięsa min. 60% kg 400 11 Kiełbasa śląska o zawartości mięsa min. 50% kg 40 12 Kielbasa szynkowa o zawartości mięsa min. 65% kg 60 13 Kiełbasa zwyczajna o zawartości mięsa min. 50% kg 320 14 Kiełbaski frankfuterki kg 50 15 Kiełbasa żywiecka o zawartości mięsa min. 65% kg 200 16 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 240 17 Kurczak faszerowany o zawartości mięsa min. 65% kg 50 18 " Kurczak gotowany nie mielony o zawartości miesa min 60 %" kg 50 19 Łopatka pieczona o zawartości mięsa min. 65%, bez azotanów i azotynów kg 110 20 Ogonówka o zawartości miesa min. 60% kg 210 21 Pasztetowa drobiowa kg 50 22 Pasztet mięsny pieczony o zawartości mięsa min. 50% kg 300 23 "Parówki wieprzowe o zawartości mięsa min. 60%, waga jednostkowa 70-80 g" kg 200 24 Parówkowa o zawartości mięsa min. 50% kg 100 25 Pieczeń rzymska wieprzowa o zawartości mięsa min. 55% kg 80 26 Pierś pieczona z indyka, nie mielona o zawartości mięsa min. 70% kg 50 27 Polędwica miodowa drobiowa kg 240 28 Polędwica sopocka wieprzowa bezosłonkowa o zawartości mięsa min. 75%, o zawartosci tłuszczu poniżej 20 % kg 50 29 Schab wieprzowy gotowany o zawartości mięsa min. 70% kg 130 30 Schab pieczony b/k o zawartości mięsa min. 75%, bez azotanów i azotynów, bezoslonkowy kg 50 31 Schab drobiowy gotowany o zawartości mięsa min. 65% kg 130 32 Szynkówka wieprzowa o zawartości mięsa min. 60% kg 90 33 Smalec kg 60 34 Szynka konserwowao zawartości mięsa min 46% kg 340 35 Szynka biała drobiowa o zawartości mięsa min. 65% kg 60 36 Szynka biała wieprzowa o zawartości mięsa min. 75% kg 50 37 Szynka wieprzowa gotowana w osłonce sztucznej o zawartości mięsa min. 65%, kg 340 38 Szynka wieprzowa wędzona bez osłonki o zawartości mięsa min. 65%, bez widocznej zewnętrznej warstwy tłuszczu kg 150