BiznesOferty.pl - Przetargi

Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.

Współpraca:
11162
Poszukiwane:
2543
Giełda Hurtowa:
13199
Sprzedam biz.:
2397
Nieruchomości:
2902
Inwestycje:
2249
Data: 13.06.2025
Razem ofert: 34452
Jesteś w:
  1. Biznes Oferty.pl
  2. / Przetargi
  3. / świętokrzyskie
  4. / Kazimierza Wielka
Szukaj przetargu:
Przetarg
Poleć ofertę:

Wyposażenie oraz dostosowanie do obowiązujących przepisów (zmienionych) przepisów sanitarnych budynku wykonanego w ramach realizacji projektu

Id przetargu:
10206303
Data ogłoszenia:
2023-06-20
Termin składania ofert:
Wynik przetargu:
Powiązane ogłoszenia:
Województwo:
Miejscowość:
Kody CPV:
39315000-3, 42200000-8, 39141000-2, 39220000-0, 39314000-6, 39221000-7, 45300000-0, 45400000-1
Źródło:
BZP

Fragment tekstu przetargu

Dostawa wyposażenia technologicznego: Zakres zamówienia obejmuje: Oz. Rodzaj wyposażenia ilość 01. / komunikacja / 5,17 02. / WHS personelu / 5,00 2.1 Umywalka z zestawem higienicznym + bateria z wyciąganą wylewką 1szt. 2.2 Szafa na sprzęt i środki czystości 1szt. 2.3 Szafa ubraniowa 1szt. 02. / przygotowalnia potraw / 14,61 3.1 Stół roboczy z szafką 1 szt. 3.2 Nadstawka chłodnicza na dodatki 5xGN ¼ 0,18kW/230V z pojemnikami 1 szt. 3.3 Opiekacz salamander dwupoziomowy 3,25kW/230V 1 szt. 3.4 Stół roboczy z półkami 2 szt. 3.5 Okap gastronomiczny z łapaczem tłuszczu o wydajności 500m3/h 1 szt. 3.6 Mikrofalówka gastronomiczna 0,9kW/230V 1 szt. 3.7 Grill kontaktowy 2,2kW/230V 1 szt. 3.8 Frytownica elektryczna, nastawna 6l 3,3kW/230V 1 szt. 3.9 Opiekacz do kebabu elektryczny do 15kg wsadu 3,6kW/230V 1 szt. 3.10 Szafa wisząca z ociekaczem na sprzęt czysty 1 kpl. 3.11 Stół roboczy z półkami 1 szt. 3.12 Zlew dwukomorowy na szafce 1 szt. 3.13 Umywalka z zestawem higienicznym 1 szt. 3.14 Szafa chłodnicza 350l 3.15 Szafa mroźnicza 250l 1 szt. 3.16 Regał ze stali nierdzewnej 1 szt. 04. / magazyn podręczny / 2,48 4.1 Zamrażarka skrzyniowa 200l 1 szt. 4.2 Regał ze stali nierdzewnej 1 szt. 05. / zmywalnia / 4,94 5.1 Zmywarka z funkcją wyparzarki 1 szt. 5.2 Stół odkładczy 1 szt. 5.3 Szafa przelotowa stojąca 1 szt. 5.4 Zlew dwukomorowy na szafce 1 szt. 5.5 Umywalka z zestawem higienicznym 1 szt. 06. / bar/ 6,43 6.1 Meble i lada 1kpl. 6.2 Kasa fiskalna 1 szt. 6.3 Chłodziarka podblatowa 130l 1 szt. 6.4 Witryna mroźnicza skrzyniowana lody 200l 1 szt. 6.5 Witryna chłodnicza na napoje 320l 1 szt. 6.6 Nalewak do piwa z chłodziarką i osprzętem 1 kpl. 6.7 Ekspres do kawy ciśnieniowy 1-kolbowy 2,8kW 1 szt. 6.8 Młynek elektryczny do kawy 140W 1szt. 6.9 Czajnik elektryczny 2,2 kW 1 szt. 6.10 Szafka wisząca 1 szt. 6.11 Umywalka z zestawem higienicznym 1 szt. 07. / sala konsumencka/ 24,91 7.1 Ława 200cm w stylu góralskim 2 szt. 7.2 Stół 200cm w stylu góralskim 1 szt. 08. / taras zewnętrzny 7.1 Ława 180cm w stylu góralskim 2 szt. 7.2 Stół 180cm w stylu góralskim 1 szt.Zadanie 2: Roboty budowalne Zakres zamówienia obejmuje: Branża budowlana Zmiana układu funkcjonalnego lokalu gastronomicznego wymagać będzie: • rozbiórki części ścianki działowej pomiędzy Pomieszczeniem socjalnym nr 06s i Zapleczem nr 04s z demontażem drzwi, które ponownie zostaną zabudowane w miejsce nowopowstałej zmywalni (otwór 100 x 205cm przesklepiony nadprożem 2xL19/120) • demontażu drzwi pomiędzy Pomieszczeniem gospodarczym nr 03s i Zapleczem nr 04s, które ponownie zostaną zabudowane w miejsce nowopowstałego pomieszczenia WHS personelu nr 02 (otwór 90 x 205cm przesklepiony nadprożem 2xL19/100) oddzielając kabinę ustępu od przedsionka izolującego; • zabudowania otworu po demontażu drzwi pomiędzy Pomieszczeniem gospodarczym nr 03s i Zapleczem nr 04s (ścianka z płyt G-K na ruszcie stalowym); • wykonania ścianki działowej pomiędzy nowopowstałą Przygotowalnią Potraw nr 03, a Zmywalnią nr 05 z otworem o wymiarach 72 x 182 – miejsce na szafę przelotową (ścianka z płyt G-K na ruszcie stalowym); • demontażu ścianki z HPL pomiędzy kabiną, a przedsionkiem izolującym w pomieszczeniu WC personelu nr 07s; • demontażu umywalki i miski ustępowej z pomieszczenia WC personelu nr 07s; • wykonania niezbędnych uzupełnień okładzin ściennych i posadzek po rozbiórkach • wykonania glazurowania ścian w barze do wysokości 1,6m przy umywalce; • wykonania niezbędnych uzupełnień malarskich (nowa ścianka działowa i poprawki po wyburzeniach / ściany i sufity) • montażu zdemontowanej umywalki w przedsionku izolującym WHS personelu nr 02 z baterią z wyciąganą wylewką; Branża sanitarna Zmiana układu funkcjonalnego lokalu gastronomicznego wymagać będzie: • doprowadzenia wody ciepłej i zimnej do umywalki w pomieszczeniu zmywalni nr 05 oraz w przedsionku izolującym pomieszczenia WHS personelu nr 02; • odprowadzenia ścieków sanitarnych z wyżej wymienionych umywalek; • montażu miski stojącej typu kompakt w kabinie pomieszczenia WHS personelu nr 02; • doprowadzenia wody do ekspresu do kawy wg zaleceń producenta urządzenia; Branży wentylacyjnej Zmiana układu funkcjonalnego lokalu gastronomicznego wymagać będzie: • zamontowania okapu gastronomicznego z łapaczem tłuszczu o wymiarach 250x70cm nad urządzeniami gastronomicznymi w pomieszczeniu przygotowalni potraw nr 03. Do wyciągu należy zastosować wentylator dachowy na podstawie tłumiącej odporny na wysokie temperatury. Kanał wyrzutowy z instalacji okapowej o średnicy 200mm należy wykonać z blachy stalowej ocynkowanej - rury gładkie. Kanały wentylacyjne prowadzone wewnątrz pomieszczania nie wymagają zaizolowania. Kanały prowadzone na zewnątrz budynku należy zaizolować termicznie izolacją z wełny mineralnej w płaszczu aluminiowym o grubości 30mm i obudować blachą stalową; • zmiany trasy prowadzenia kanał wyciągowy ze starego WC personelu nr 07s do nowopowstałej kabiny wc w pomieszczeniu WHS personelu nr 02; • wykonania kratek przepływowych w celu napływu powietrza do pomieszczeń, w których realizowany jest jedynie wywiew. Kratki te powinny być zlokalizowane w dolnej części drzwi i powinny mieć minimalną powierzchnię 220cm2 (dotyczy to drzwi w pomieszczeniu Zmywalni nr 05, Magazynu podręcznego nr 04 oraz WHS personelu nr 02 – drzwi wejściowe i do kabiny wc); Branża elektryczna Zmiana układu funkcjonalnego lokalu gastronomicznego wymagać będzie: • wykonania niezbędnych przeróbek instalacji elektrycznej zasilającej gniazda elektryczne – wykonania dodatkowych 7szt gniazd podwójnych - w Barze nr 06:1szt - w Przygotowalni potraw nr 03: 3szt na ścianie przy okapie, 1szt na ścianie przy stole z nadstawką chłodniczą, 1szt przy chłodziarce i zamrażarce; - w Magazynie podręcznym; 1szt. przy zamrażarce skrzyniowej; • wykonania niezbędnych przeróbek instalacji elektrycznej zasilającej włączniki światła – włącznik światła w pomieszczeniu WHS personelu załącza oprawy w jej przedsionku i kabinie; • zapewniania podłączenie wszystkich urządzeń elektrycznych zgodnie z ich dokumentacją techniczno - ruchową; • wykonania niezbędnych ewentualnie napraw i obejść miejsc kolizyjnych elektrycznych; Grota Solna Zmiana aranżacji wykończenia wymagać będzie: • montaż ścian z cegieł solnych jednostronnie szlifowanych z różowej soli Himalajskiej na profilach aluminiowych w grocie solnej. Wymiary cegieł 20x10x5cm; • montażu podświetlenia ściany solnej – ściana naprzeciwko wejścia do groty; • montażu i zapewniania podłączenia jonizatora powietrza do instalacji elektrycznej zgodnie z jego dokumentacją techniczno - ruchową; • wykonania półki drewnianej na ścianie na jonizator powietrza; • uszczelnienia sufitu pomieszczenia groty solnej;

Aby uzyskać dostęp do pełnych danych przetargu, zaloguj się lub załóż konto w BiznesOferty.pl.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.