Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.
Cześć I L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Kod CPV 1. Kiełbasa zwyczajna kg 1 900 CPV 15131130-5 2. Kiełbasa mortadela kg 1 800 CPV 15131130-5 3. Kiełbasa szynkowa kg 500 CPV 15131130-5 4. Kiełbasa krakowska kg 260 CPV 15131130-5 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa kg 200 CPV 15131135-0 6. Parówki drobiowe (cienkie) kg 200 CPV 15131135-0 7. Salceson kg 850 CPV 15131130-5 8. Kiełbasa pasztetowa kg 1 500 CPV 15131130-5 9. Mielonka drobiowa (prasowana) kg 1 200 CPV 15131135-0 10. Polędwica drobiowa (formowana) kg 350 CPV 15131135-0 11. Pasztet drobiowy (blok) kg 1 000 CPV 15131500-0 12. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) kg 700 CPV 15114000-0 13. Smalec kg 300 CPV 15412100-0 14. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) kg 120 CPV 15111100-0 15. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) kg 600 CPV 15113000-3 16. Kaszanka kg 800 CPV 15131134-3 17. Kiełbasa mortadela drobiowa kg 800 CPV 15131135-0 18. Mięso drobiowe (mrożone) kg 4 500 CPV 15112100-7Część II L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Kod CPV 1. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) kg 300 CPV 15112100-7 2. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) kg 2 500 CPV 15112100-7