Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.
1 Karczek surowy bez kości 30 kg 2 Schab b/k 250 kg 3 Szynka wieprzowa b/k 1200 kg 4 Parówki z szynki, zawartość szynki co najmniej 70% 200 kg 5 Tyrolska z cebulą 80 kg 6 Kiełbasa krakowska, zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 70% 300 kg 7 Kiełbasa szynkowa, zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 70% 300 kg 8 Kiełbasa śląska, bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 60% 20 kg 9 Kiełbasa podwawelska, bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 70% 100 kg 10 Kiełbasa biała, bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 60% 20 kg 11 Ogonówka wieprzowa luźno wędzona. Szynka o nieregularnym owalnym kształcie. 350 kg 12 Schab pieczony po chłopsku, zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 90%, bez konserwantów i wzmacniaczy smaku 200 kg 13 Szynka gotowana wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 60% 350 kg 14 Szynka krucha; zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 15 Szynka wiejska; zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 16 Szynka z komina zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 17 Szynka pieczona; zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 18 Polędwica z komina; zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 19 Łopatka pieczona; zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 90% bez konserwantów i wzmaczniaczy smaku 50 kg 20 Polędwica sopocka zawartość mięsa wieprzowoego co najmniej 70% 300 kg 21 Filet z kurczaka 250 kg 22 Kurczak surowy tuszka 1900 kg 23 Udka z kurczaka 700 kg 24 Porcje rosołowe 100 kg 25 Mięso indycze drobne, surowe, kl. A 200 kg 26 Mięso gulaszowe z kurczaka cena 500 kg 27 Wędlina drobiowa z kurczaka, zawartość mięsa drobiowego co najmniej 60% 700 kg 28 Pasztet drobiowy pieczony, bez MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie), zawartość mięsa wieprzowego co najmniej 60% 175 kg 29 Filet surowy z piersi indyka 200 kg