BiznesOferty.pl - Przetargi

Dział przetargów w BiznesOferty.pl, to miejsce, w którym udostępniamy przetargi z całej Polski. Monitorujemy rynek przetargów w Polsce i informacje o nich gromadzimy właśnie tutaj.

Współpraca:
11138
Poszukiwane:
2511
Giełda Hurtowa:
13436
Sprzedam biz.:
2387
Nieruchomości:
2900
Inwestycje:
2219
Data: 11.08.2025
Razem ofert: 34591
Jesteś w:
  1. Biznes Oferty.pl
  2. / Przetargi
  3. / mazowieckie
  4. / Garwolin
Szukaj przetargu:
Przetarg
Poleć ofertę:

DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN

Id przetargu:
11018340
Data ogłoszenia:
2025-08-11
Termin składania ofert:
Województwo:
Miejscowość:
Kody CPV:
15800000-6, 15000000-8
Źródło:
BZP

Fragment tekstu przetargu

ZADANIE NR 1 - PIECZYWO Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 1 2 3 4 5 1 Chleb krojony szt 15000 0,5kg 2 Chleb razowy krojony szt 2800 0,50kg 3 Chleb razowy zdrówko szt 1000 0,50kg 4 Chlwb wieloziarnisty szt 400 0,50kg 5 Bułka długa krojona szt 13 000 0,40kg 6 Bułka tarta szt 150 0,40kg 7 Ciastka z marmoladą kg 10 0,50kg 8 Pączki liliputki kg 10 kg 9 Kuleczki serowe kg 20 kg 10 Ciastka kruche kg 50 0,50kg 11 Rogaliki z marmoladą szt 10 400g 12 Bułeczka rwaniec szt 1000 13 Bułeczki drożdżowe \różne nadzienie\ szt 2 000 14 Jagodzianki szt 500ZADANIE NR 2 - MROŻONKI Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 2 3 4 5 Brokuły mrożone kg 1000 2 Kalafior mrożony kg 1000 2,5 Marchew mrożona kostka kg 500 2,5 Fasolka szparagowa mrożona kg 100 2 Mieszanka kompotowa kg 600 2 ZADANIE NR 3 - MIĘSO I WĘDLINY Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 1 2 3 4 5 1 Schab środkowy bez kości \łoju klasa I 1200 2 Schab karkowy bez kości \łoju ,słonina całkowicie zdjęta\ klasa I kg 1 000 3 Szynka surowa bez kości\ bez skóry,słonina całkowicie zdjęta\ klasa I kg 1 200 4 Łopatka wieprzowa bez kości\mięso bez fałd skóry \klasa I kg 200 5 Smalec\ kostka 200g\ kg 30 200g 6 Udka drobiowe \ pałka + udziec\ waga jednostkowa ok. 250g kg 1 000 7 Udziki drobiowe \udziec z kością\ waga jednostkowa ok. 250g kg 600 8 Filet z piersi kurczaka bez przylegającej skóry i b\kości kg 900 9 Filet z piersi z indyka bez przylegającej skóry i b\kości kg 600 10 Korpus z kurczaka ze skrzydłem \ element uzyskany z rozbioru tuszki kurczaka bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych\ kg 900 11 Słonina\ bez skóry świeża surowa w formie płatów kg 20 12 Polędwica sopocka wieprzowa \zawartość mięsa wieprzoewgo minimum 70%\ kg 250 13 Szynka z pieca \zawartość mięsa z szynki minimum 85%\ kg 150 14 Szynka z beczki \zawartość mięsa z szynki minimum 91%\ kg 200 15 Szynka od szwagra\ zawartość mięsa wieprzowego minimum 86%\ kg 200 16 Szynka konserwowa wieprzowa \zawartość mięsa wieprzowego minimum 60%\ kg 150 17 Szynka gotowana\zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%\ kg 160 18 Szynka sołtysówka \zawartość mięsa wieprzowego minimum 86%\ kg 200 19 Kiełbasa krakowska podsuszana \zawartość mięsa wieprzowego min 86%\ kg 150 20 Szynkowa extra\zawartość mięsa wprzowego minimum 80%\ kg 200 21 Polędwica drobiowa \zawartość mięsa drobiowego minimum 75%\ kg 180 22 Filet z indyka faszerowany\zawartość mięsa drobiowego minimum 70%\ kg 200 23 Polędwica miodowa drobiowa \skład fllet drobiowy 80%\ kg 150 24 Biała kiełbasa drobiowo\wieprzowa kg 100 25 Pierś drobiowa gotowana\zawartość mięsa drobiowego minimum 86%\ kg 200 26 Filecik złocisty z indyka \zawartość mięsa drobiowego minimum 80%\ kg 180 27 Polędwica miodowa drobiowa \zawartość mięśa z indyka minimum 70%\ kg 130 28 Indyk lux w galarecie\ zawartość mięsa z piersi z indyka minimum 70%\ kg 180 29 Pasztet z pieca\ zawartość mięsa drobiowego minimum 65%, mięsa wieprzowego minimum 20%\ kg 100 30 Kiełbasa gospodarska cienka kg 100 31 Schab benedykta \zawartość schabu wieprzowego minimum 80% kg 200 32 Schab od szwagra\zawartość mięsa wieprzowego minimum 86%\ kg 150 33 Schab farmerski\ zawartość mięsa wieprzowego minimum 80%\ kg 200 ZADANIE NR 4 - WARZYWA I OWOCE Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 1 2 3 4 5 1 Kapusta biała główka kg 1000 2 Kapusta biała główka\młoda\ szt 400 3 Kapusta czerwona główka kg 200 4 Kapusta pekińska kg 500 5 Kapusta włoska szt 150 6 Kapusta kiszona kg 1000 7 Ziemniaki kg 30000 8 Pietruszka świeża kg 400 9 Marchew świeża kg 3000 10 Buraki czerwone kg 500 11 Cebula żółta kg 400 12 Pieczarki świeże kg 500 13 Seler świeży kg 400 14 Rzodkiew biała \długa\ kg 200 15 Ogórki kiszone kg 800 16 Fasola biała kg 100 17 Sałata zielona szt 1000 18 Sałata lodowa szt 500 19 Soczewica czerwona kg 100 0,50kg 20 Ogórki zielone świeże kg 1200 21 Koper szt 400 22 Natka pietruszki szt 400 23 Por szt 200 24 Rzodkiewka szt 800 25 Czosnek szt 100 26 Pomidory kg 1200 27 Papryka świeża kg 1000 28 Szczypiorek szt 200 29 Groch łupany kg 100 30 Banany (op.16kg) op 50 31 Brzoskwinie/ nektarynki (sezonowo) kg 200 32 Truskawki świeże(sezonowo) kg 100 33 Jabłka kg 1000 34 Koncentrat pomidorowy 30% szt 700 200g 35 Ogórki konserwowe szt 200 900g 36 Chrzan konserwowy szt 100 300g 37 Koncentrat barszcz czerwony w płynie szt 30 0,25l 38 Szczaw konserwowy szt 200 200g 39 Fasola czerwona konserwowa szt 50 400g 40 Kukurydza konserwowa szt 100 400g 41 Groszek konserwowy szt 100 400g 42 Seler konserwowy szt 150 290g 43 Śliwki \sezonowo\ kg 200 44 Gruszki \sezonowo\ kg 200 45 Arbuz \sezonowo\ kg 150 ZADANIE NR 5 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 2 3 4 5 Cukier kg 1800 1kg Cukier waniliowy szt 50 30g Misie lubisie szt 200 0,30g Batoniki \wafelki (różne smaki) szt 100 50 - 40g Wafelik \opakowanie 2kg kg 5 2kg Ciastka kruche (różne rodzaje) kg 5 2kg Ciastka biszkopty op 10 150g Makaron łazanka kg 200 500g Makaron świderki kg 400 1kg Makaron wstążka kg 400 1kg Makaron krajanka kg 350 1kg Makaron muszelki kg 350 1kg Płatki owsiane górskie szt 300 500g Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 300 0,50kg Płatki ryżowe szt 300 300g Herbata granulowana (typu saga) szt 500 90g Herbata granulowana (typu lipton) szt 200 100g Kawa inka szt 5 150g Kasza bulgur kg 250 1kg Kasza gryczana kg 200 1kg Kasza jęczmienna kg 300 1kg Kasza manna kg 300 1kg Olej uniwersalny (1 litr) l 400 1l Ocet z białych winogron szt 20 0,25l Miód pszczeli szt 100 350 Mąka pszenna kg 1000 1kg Mąka ziemniaczana kg 30 1kg Ryż kg 800 1kg Kwasek cytrynowy szt 50 50g Sól drobna jodowana kg 250 1kg Jaja( klasa L) szt 2400 L Chrupki kukurydziane szt 380 50g Musztarda \różne rodzaje sarepsak,francuska\ szt 100 210g Syrop owocowy szt 10 400ml Dżemy różne smaki szt 800 270g Powidła śliwkowe szt 100 270g Majonez szt 350 340g Słonecznik łuskany kg 5 4kg Sok pomidorowy (330ml butelka szklana) szt 1300 330ml Sok owocwy tłoczony Bracia sadownicy(250ml butelka szklana) szt 1000 250ml Oliwa z oliwek szt 20 1l ZADANIE NR 6 - PRZYPRAWY Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 2 3 4 5 Rosołek drobiowy (typu winiary, prymat lub inne podobne) szt 200 120g Przyprawa szefa kuchni (typu kucharek,wegeta) szt 80 1kg Przyprawa cary szt 25 10g Przyprawa w płynie typu magii l 30 1l Sos do sałatek \ koperkowy, ogrodowy\ szt 200 0,09 Rosołek wołowy szt 200 120g Liście laurowe szt 200 8g Przyprawa do wieprzowiny szt 200 20g Przyprawa do kurczaka szt 200 30g Przyprawa do ryb szt 100 30g Zupa żurek szt 250 49g Tymianek szt 30 10g Pieprz naturalny mielony szt 300 10g Papryka mielona szt 50 20g Ziele angielskie szt 200 10g Majeranek szt 100 10g Przyprawa do grila klasyczna szt 50 20g Przyprawa do bigosu szt 20 20g Zupa barszcz biały szt 100 20g Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem szt 80 15g ZADANIE NR 7 – RYBY MROŻONE I WĘDZONE Nazwa międzynarodowa Jednostka wymagana Ilość jednostek Wymagana wielkość opak. 2 3 4 5 Dorsz mrożony kg 1 000 9kg Makrela wędzona kg 150 4kg

Aby uzyskać dostęp do pełnych danych przetargu, zaloguj się lub załóż konto w BiznesOferty.pl.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.